Verzenden: De swarovski artikelen worden na bestelling handmatig gemaakt daarom hanteren wij een levertijd van 2 tot 7 dagen.

de andere artikelen hebben een levertijd van 1 tot 3 dagen mits op voorraad. De verzending wordt gedaan door Postnl en DHL.

binnen Nederland zijn de verzendkosten voor sieraden € 1,90 voor frontriemen € 3,95 en voor halsters en hoofstellen € 5,75.

Buiten Nederland kost de verzending van de hoofdstellen en de hoofdstellen en de halsters € 11,00 voor alle andere producten zijn de verzendkosten € 4,50.

Retourneren: Mocht het artikel onverhoopt niet naar wens zijn kunt u het binnen 14 dagen retourneren mits het niet gedragen en in originele verpakking. Als u wilt retourneren stuurt u ons een mail naar mkbosje@gmail.com met de reden, vervolgens stuurt u het product retour, na ontvangst van het geroutineerde product wordt of het betaalde bedrag teruggestort of een andere maat of product toegestuurd.

Afgeprijsde producten mogen geruild worden (verzendkosten visa versa zijn voor eigen rekening) voor een ander product of evt. een tegoedbon maar het aankoopbedrag wordt niet terugestort.

Mocht u nog vragen hebben kunt u ook altijd bellen tel: 06-24793979